Verhalen in beeld

| 25-09-2019 | 15.00-18.00 uur | Leerkrachten groep 1 t/m 4, Pedagogisch Medewerkers Kinderopvang |

Prijs: €99,00. Inclusief koffie en thee, cursusmateriaal, goed gevulde goodiebag, en een Clavis conceptwinkel-boekenbon t.w.v. 20 euro.

De workshop is gebaseerd op de kerntitel van de Kinderboekenweek: Welkom thuis kleine bever, van Magnus Weightman. Tijdens deze workshop onderzoeken we welke verbeeldingsmogelijkheden dit boek biedt. Welke passages spreken tot de verbeelding en hoe kun je die verbeelding vervolgens tot uiting brengen? We gaan letterlijk aan de slag met dit boek en vertalen passages uit het boek tot beeldende kunst: een landkaart, de luchtballon of een van de vele huizen die in het boek voorbij komen.

Vol inspiratie de Kinderboekenweek in!


Wat maakt deze cursus zo speciaal?

De cursus wordt verzorgd door Cor Valkering, docent beeldende vorming aan de Pabo van Hogeschool Inholland Alkmaar. Cor leert je op een ‘andere’ manier naar een boek te kijken, en ondersteunt jou in het beeldende proces dat hieruit volgt. Om vol inspiratie de Kinderboekenweek in te gaan. Natuurlijk krijg je ook handvatten om ook na de Kinderboekenweek andere verhalen in beeldende kunst tot uitdrukking te laten komen.


Inschrijfformulier

Indien werkgever betaalt.