Spelen in uitdagende hoeken

| 15-01-2019 | 14.00-17.00 uur | Leerkrachten van groep 1 t/m 3 |

Prijs: €99,00. Inclusief koffie en thee, cursusmateriaal en een Clavis conceptwinkel-boekenbon t.w.v. 20 euro.

Hoe richt je de hoeken in jouw kleuterlokaal zo in zodat je leerlingen er graag in spelen én stiekem ook nog bezig zijn met de doelen die jij in gedachten had?

Als je de gemiddelde kleutermethode openslaat, zou je denken dat onze baan als kleuterleerkracht bestaat uit het geven van lessen in de grote of kleine kring. Hoe fijn zou het zijn als de kinderen tijdens hun spel de doelen behalen die jij eigenlijk in de kring wilde behandelen?

Als de hoeken in jouw lokaal goed ingericht zijn, kan dit! De kinderen gaan aan de slag, jij hebt tijd om mee te spelen en te observeren. Tussendoor loop je even bij je bureau langs om wat bevindingen te noteren. De kinderen spelen. Is dat niet hoe jonge kinderen leren en zich ontwikkelen?

Al jaren geeft Juf Bianca de workshop Spelen in uitdagende hoeken op scholen, precies om dit te vertellen. Want hoe richt je de hoeken in, zodat de kinderen er vrijwel zelfstandig in kunnen spelen? Welke materialen zet je erin, hoe begeleid je het spel en hoe zorg je ervoor dat de kinderen niet binnen 5 minuten uitgespeeld zijn?

Nu heb je de mogelijkheid om de zeer geliefde workshop in het Hooge Huys te volgen!


Wat maakt deze workshop zo speciaal?

De workshop wordt gegeven door Juf Bianca, een bekende naam in onderwijsland. Al haar projecten van Kleuteruniversiteit zijn razend populair onder leerkrachten. De missie van Juf Bianca is dat zij kleuterleerkrachten kan vertellen over hoe belangrijk SPEL is in hun onderwijs. Kinderen ontwikkelen zich nu eenmaal het beste via spel, zegt juf Bianca. Haar workshops zitten binnen een mum van tijd vol. Dus wees er snel bij!


Inschrijfformulier

Indien werkgever betaalt.